Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Qui som

Webdepastoral

Webdepastoral és una iniciativa de la Delegació de Pastoral Juvenil dels Salesians de la Inspectoria Maria Auxiliadora (Andalucia, Aragó, Canarias, Catalunya, C. Valenciana, Extremadura, Illes Balears i Murcia).

És un portal del recursos per a la Pastoral Juvenil: pregària, opinió, reflexió i subsidis, adreçats a:

* Adolescents i joves
* Educadors/es de diferents àmbits: escoles, parròquies, plataformes socials, esplais i centres juvenils, educació en la fe...
* Grups de reflexió i de creixement en la Fe
* Tothom que busqui un raconet de tranquilitat per trobar-se amb Déu.

El silenci, el conreu de l'espiritualitat, la pregària, la lectura creient de la realitat i de la pròpia vida i la reflexió pastoral són alguns dels elements que us oferim i que us proposem de posar en joc passejant per les nostres pàgines. Entreu-hi i aneu-les coneixent de mica en mica, sense presses. De mica en mica aniran creixent i consolidant-se. Això és només el començament. Aneu-les visitant de tant en tant i, si així us plau, col·laborant amb els vostres comentaris, reflexions i aportacions.

En l'elaboració de les diferents seccions, i en l'aportació de materials per als recursos hi intervenen un nombrós grup de persones, la majoria d'elles pertanyents als equips educativo-pastorals locals.

Delegació de Pastoral Juvenil - Salesians de Barcelona

La Delegació de Pastoral Juvenil coordina, orienta i assessora els projectes i activitats de les presències salesianes de la Inspectoria de Barcelona, especialment en la vessant educativo-pastoral.

A nivell local ens organitzem a partir dels equips directius i dels equips de pastoral de cada àmbit o sector. La coordinació entre els diferents àmbits es realitza, generalment, a aprtir del Consell de l'Obra.

A nivell provincial ens organitzem en àmbits i sectors d'actuació, tal com queda reflectit en el següent organigrama:

 

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article