Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

El petó de Déu

El petó de Déu

Havíem acabat la celebració de l'Eucaristia en el primer aniversari de la mort de l'avi. Estava reunida tota la família: fills, nores, néts, alguns amb les seves parelles, i nens besnéts, molts nens, alguns encara en braços dels seus pares. Des del primer moment vaig voler acollir-los i mostrar-los tot el meu afecte.

La celebració va ser seguida amb gran respecte. Els vaig ajudar a que participessin el més possible. Els sentiments d'afecte cap a l’avi i entre ells eren evidents. Els vaig dir: L'avi viu. Déu, Pare de Jesús i Pare nostre, que ens estima immensament a tots, no podia deixar-lo tirat. Igual que va aixecar de la mort a Jesús, el Fill estimat, ha envoltat l'avi amb l'abraçada del seu amor i ha fet que avui estigui contemplant la llum del seu rostre. I vaig seguir dient: Tots nosaltres caminem també cap a aquest encontre definitiu amb Déu, tot bondat i tot amor. Però, encara que no ens adonem moltes vegades, Ell està amb nosaltres, està amb vosaltres, en el vostre cor i en les vostres vides. L'amor que us teniu és senyal que Déu també us vol i us abraça amb el seu amor.

Acabada la celebració, em vaig acostar a Oscar que era al primer banc amb el seu petit en braços. Vaig voler donar-li un petó i el nen va girar el cap no volent que li besés. I davant la reacció normal del nen, Oscar, amb una tendresa indicible de pare, li va dir: "No, fill, mira, torna't. És Déu que vol donar-te un petó "... El nen va tornar el cap, em va mirar i va deixar que li fes un petó.

En la seva ignorància religiosa, Oscar va proclamar una gran veritat. El meu petó no era només el meu petó. Més enllà de l'exterioritat del mateix, era el Senyor, viu en mi, qui acariciava amb les seves mans el front d'Antonyet i dipositava en ella el seu petó, fent amb Ell en aquest moment signe de l'amor del Pare als petits. Feliç de tu, Oscar! perquè això que acabes de dir no t'ho ha revelat saviesa humana alguna, sinó l'Esperit del Pare que treballa al cor dels senzills i humils (Mt 16,17). Gràcies, Jesús, el meu Senyor i el meu únic Mestre, perquè novament, des del cor dels pobres, em crides a ser amb tu signe de l'acostament salvífic de l'Amor del Pare a tots ells.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article