Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Evangeli en estat pur

Evangeli en estat pur

Fa un any, un grapat de mares es va organitzar des d'una preocupació comuna: els nens. "En aquest barri hi ha molts nens: que bo seria que aprenguessin a jugar junts i a fer amics!"

I es van oferir per habilitar un espai de trobada educatiu a la parròquia del barri. La cosa va començar en família. Però els nois s'ho passaven en gran i li explicaven als seus companys a l'escola. I, és clar!, la família va créixer.

Diumenge a diumenge els nens van eixamplar la seva xarxa d'amics, van reforçar l'escolta i el treball en equip, augmentar la seva sensibilitat per la natura, els famolencs, la pau... i van trobar a la parròquia una llar oberta on se'ls cridava pel seu nom i se’ls hi  repartia abraçades.

En començar el curs, l'afluència de nens s'ha disparat i tot s'ha massificat. Les mares convoquen una reunió d'urgència per als pares. Coincideix amb un important esdeveniment esportiu. Però l'interès pels nens venç i els pares van. S'explica la situació i la necessitat urgent d'implicació més gran per part dels pares. De seguida s'aixequen mans i els pares s'ofereixen, sabent que caminen ocupats i hauran d'aparcar altres coses.

No és això Evangeli en estat pur?: Acollir i apostar pels petits, sacrificar-se i donar-se als altres, fer família i comunitat, créixer en protagonisme i responsabilitat, ser un senyal de gratuïtat i universalitat.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article