Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Contes

 

Contes, narracions i reflexions curtes que fan pensar, confrontar la nostra vida, i pregar.

Jo mereixo ser feliç!

Jo, mereixo ser feliç!
Vull ser Feliç!
Estic començant a ser Feliç!

Jo, mereixo ser feliç? La vida mitja d'un home són uns 75 anys, la meitat d'aquest temps, vostè la passarà dormint, així que sol té uns 37,5 anys de vida conscient, un total de sol 1.980 setmanes de vida conscient, s'adona que cada moment d'aquest temps és un tresor d'incalculable valor que mai més tornarà?
Així que, digui'm ara, quant d'aquest temps ha passat ja?
Quant temps ha malgastat preocupant-se i sent infeliç?
I atès que el seu temps és el bé més escàs i limitat. No creu que seria molt intel·ligent aprofitar cada moment al màxim, sent immensament feliç? Veritat que sona raonable?
Quan som feliços, la vida és el més maco del món, però quan la infelicitat ens té agafats, tot just podem respirar, i la vida ens sembla una càrrega immensa, tant que la gran majoria de suïcidis, es produeixen perquè la infelicitat i el sofriment, eren tan intensos, que la vida ja no tenia sentit. Això és tant com dir que potser el sentit de la vida, sigui viure feliç. Sembla exagerat? Potser!, però recordi que els escrits bíblics afirmen que Déu li va concedir a l'home, a Vostè, la terra i tot el que hi ha sobre ella per a gaudir-la i ser feliç.
O millor encara, preguntis a si mateix . Quan la vida té sentit potser és quan la seva felicitat és plena i total? Aleshores, aquest "Potser" vol dir que Vostè es deu a si mateix l'ésser Feliç, perquè com cada segon de vida, és un bé preuat de no retorn, doncs potser, el més responsable sigui apreciar aquest regal i aprofitar-lo gaudint de la més plena i sana felicitat que sigui possible. No ho creu vostè així?
Qui és Vostè, que es mereix ser Feliç?
El primer i més Obvi, és que Vostè és una persona que va Néixer Guanyadora. En el moment de la seva concepció, havien altres mil milions d'espermatozoides competint amb Vostè. Mil Milions és una xifra que es diu aviat, però podria ser capaç de visualitzar tan enorme quantitat?. Seria gairebé impossible per a la ment humana realitzar aquest assoliment, doncs és una quantitat tan desmesurada, que sol la podem sospesar, d'una forma abstracta. Doncs allí està Vostè, l'essència de Vostè, competint contra altres mil milions per aconseguir el major dels premis, un premi que sol un podia arribar a guanyar: Vostè. Realment excel·lent! Realitzant l'increïble i meravellós miracle de la vida. Comprèn ara que Vostè és total i plenament el guanyador?
Com premi a aquest primer i gran assoliment, Vostè va rebre aquestes aproximadament 1.980 setmanes de vida conscient, temps per aprofitar, per a gaudir, sent feliç.
En aquest moment, per favor, aturis i gaudeixi d'aquest moment, potser un moment tan especial, que pot canviar la seva forma de veure i sentir la vida per a sempre.
Ara l'important, és que Vostè ha comprès, que Vostè es mereix ser feliç; perquè és un dret que s'ha guanyat amb el seu naixement. És el seu premi, el mític sentit de la vida, fet sentiment.
Aquest és l'objectiu al que ha d'apuntar tranquil·lament amb cada fibra del seu ésser, perquè la felicitat és aquesta sensació que l'eleva a una plenitud tal que qualsevol diria que vostè ha evolucionat a un nivell superior.
Repeteixi en veu alta, aquestes tres senzilles frases, per a afirmar la seva decisió i el seu dret de naixença, en el seu subconscient:

¡Jo, mereixo ser feliç!
Vull ser Feliç!
Estic començant a ser Feliç!

 

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article